Kami berkongsi pengetahuan dan pengalaman untuk menggilap potensi dan bakat yang berinovatif, kreatif dan efektif dalam persekitaran kerja sebenar bagi membantu membangunkan sikap yang betul dan lebih bermotivasi serta berdedikasi.

Thanks for visiting Akademi ZIQ Bakery

Tuesday, 4 October 2011

Memperkenalkan 3 Hidangan Utama Kerjaya Professional Anda

Memperkenalkan 3 kursus utama yang mempunyai potensi permintaan yang agak meluas bukan sahaja di Malaysia malah diseluruh dunia.

1.Pembantu Penyedia Pastri (Commis Pastry) L-110-1
2.Penyedia Pastry (Pastry Cook) L-110-2
3.Ketua Seksyen penyedia Pastry (Chef De Partie-Pastry) L-110-3

Selain daripada itu kursus-kursus yang dipilih juga telah mendapat pengiktirafan dan tauliah Jabatan Pembangunan Kemahiran Malaysia untuk kami menawar, mentadbir dan mengekalkan mutu Sistem Latihan Dual Nasional akan kami laksanakan sebaiknya untuk membantu anda.

Sistem pengajaran dan pembelajaran kami yang tersusun rapi dan pengalaman kami dalam perniagaan akan dikongsi untuk menggilap potensi dan bakat anda untuk menjadi lebih yang berinovatif, kreatif dan efektif. Bukan sekadar itu sahaja, modul pembelajaran dan pengajaran yang kami gabungkan antara teori dan amali serentak akan membantu memecut pembangunan sikap yang betul anda dalam suasana pekerjaan sebenar.

Jika anda berminat untuk menceburi bidang ini sebagai profesyen anda, hubungi kami ditalian 09 667 3868 kerana di sinilah tempat yang terbaik untuk anda.

No comments:

Post a Comment

My Great Web page
 

Followers